Калькулятор Звіти Публікації Про нас
UA
EN
Олексій Михайленко розповів про пріоритети в енергетиці на 2020 рік

19 грудня 2019 року Олексій Михайленко, співзасновник Clean Energy Lab та експерт Low Carbon Ukraine, розповів про пріоритети в енергетиці на 2020 рік у межах конференції «Трансформація 2020: від турборежиму до турборозвитку». Модераторкою дискусійної панелі «Світло в кінці тунелю: пріоритети в енергетиці в 2020» виступила Ілона Сологуб (VoxUkraine). Разом з Олексієм Михайленко участь у обговоренні взяли Володимир Кудрицький (ДП НЕК Укренерго) та Сергій Балан (DiXi Group). 


Конференція організована VoxUkraine за підтримки програми MATRA, яка фінансується Посольством Королівства Нідерландів в Україні, а також міжнародного фонду «Відродження». 


«Першочерговим пріоритетом для української енергетики у 2020 році має бути оновлення стратегії. Енергетична стратегія до 2035 року була важливим кроком, але її реалізація - це хаотичний policy-making та нецілеспрямоване зусилля. Нова стратегія повинна бути амбітною, мати більший горизонт бачення (до 2050 року) та поєднувати у собі кліматичні та енергетичні цілі. Її виконання має бути не бюрократичним папірцем, а покроковим планом із чіткими показниками ефективності виконання. Всі інші пріоритети повинні відповідати стратегічному баченню країни», — зазначив Олексій Михайленко.  


Ознайомитись з деталями презентації та дізнатися більше можна за посиланням: http://bit.ly/34Ov1MP


По темі
Отримуй звіти першим
Залиш свій email та отримуй інфо першим
Ми у Facebook
Приєднуйся до нашого комьюніті
CEL у Facebook